Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 3 januari 2013

3-1-2013

Goedenmorgen allen,

Vanavond komt Wim Koelma de generaal van afdeling Friesland voor wat Beute Producten, gelijk ook wat voor de andere kampioen uit Joure. Maar door de enorme aanvraag naar Prange Suppe had ik niet genoeg meer, gisteravond dus even snel verse gehaald bij Gunter. Gelijk een auto vol besteld voor eind Januari, dan worden de mensen wakker uit de winterslaap.

Hadden jullie gezien wat Gerard Koopman in het water had op de open dag? Jazeker Prange Suppe, en de jongen waren ditmaal super blank, en zijn ouden zagen er uit om "op te vreten" zo mooi.

Als u vorige week op de kampioendag van Rayon Frisia was geweest? Wederom een super gezellige avond, fantastische vis, en gebakken door een niet-duivenspeler he, gewoon als vriendschap, prachtig die sfeer op Urk.

En wat u nog meer zou opvallen, bijna alle kampioenen geven aan hun duiven Beute producten ! Ja ook de 1e Keizergeneraal Theo Pander, maar ook de 1e Generaal van de Afdeling familie Koelma, en ja ook de kampioen van Afdeling 7, ach in welke afdeling niet, in iedere afdeling zitten bij de eerste 10 diverse Beute producten gebruikers.

Terug