Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 18 december 2012

18-12-2012

Goedendag vrienden

Nog 3 dagen dan vergaat de wereld. Volgens de Maya's gaat as vrijdag de 21e december de wereld kapot. Dus als u nog een paar leuke dagen wilt hebben, begin vandaag.

1. Bel uw vrienden en familie, ook diegene die u jaren niet sprak.

2. Verwen uw gezin nog even snel een paar dagen

3. Haal voor uw geliefde even 25 rode rozen, zomaar omdat het dinsdag is.

4. Doe nog even een paar dagen uw uiterste best op het vlieghok bij uw duifjes, geef ze morgen een bad !!!

5. Geef alles wat u missen kunt aan een goed doel naar keuze, ze hebben nog drie dagen om er iets moois mee te doen.

En punt 6 t/m 50 weet u zelf wel. Geniet nu het  nog kan, en als we er zaterdag toch nog zijn heeft u dat in ieder geval nog meegemaakt. XX

ik zag iets op der site van de Familie Hakvoort: Corrie en Cornelis zijn afgelopen zaterdag nog in Houten op de jeugddag geweest. Ik vind het beroerd om over te schrijven maar met name Cornelis is door 1 van de keurmeesters flink op zijn zieltje getrapt. De beoordeling was keihard. De duiven waren waardeloos, slecht gebouwd, slecht geruid, etc. Er werden zelfs andere keurmeesters bijgehaald om te laten zien hoe slecht de duiven van Cornelis wel niet waren. Gevolg was natuurlijk dikke tranen. Corrie is later verhaal gaan halen, maar kreeg ook nul op het rekest.
Ik was helaas zelf niet in staat om de beurs te bezoeken, anders had ik toch graag even met deze keurmeester willen praten......
Lijkt me niet slim om zo met jeugdleden om te gaan. Nog een puntje van kritiek was dat er voor de oudere jeugd van een jaar of 16, 17 weinig te doen was. Een springkussen is natuurlijk geweldig, maar niet voor die leeftijd. Dit was even negatief, maar uiteindelijk hebben ze samen met vrienden en vriendinnen toch een leuke dag gehad in Houten.
 

 

Terug