Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 10 november 2012

10-11-2012

Goedendag iedereen.

Gisteren een geweldige duivendag gehad. Eerst in de ochtend de duiven mogen bekijken van een Belgisch grote Fond kampioen. Geweldige duiven zater er tussen, en in percentage veel geweldige duiven. Deze mensen komen hier al wat langer en dat kun je zien aan de bouw van de duiven, bijna perfect waren ze. Geweldig.

Gistermiddag om 17.00 uur vertrokken naar Haarsteeg bij Den Bosch. Om 19.30 werden we verwacht om daar wat jaarlingen(jonge duiven 2012) te bekijken. Een geweldige avond, wel bijna 100 man zat in de zaal die bijna uitpuilde. En prachtig vond ik het dat er zeer grote kampioenen aanwezig waren en dat deze ook duiven hadden meegebracht. Rond 01.10 uur waren we weer thuis. En nu 09.00 ben ik er reeds weer uit, duiven voer gehad en het badje klaar gezet.

De kwaliteit in Haarsteeg was geweldig, de opkomst geweldig en het publiek vond ik geweldig. Of de mensen die een 6 kregen mij ook geweldig vonden betwijfel ik. In principe vinden de mensen die een 8 kregen je een topper en diegene met een laag cijfer vinden je niet zo leuk meer. De organisatie van alles was in handen van George Schenk met zijn team, en ook deze mensen hadden alles picobello voor elkaar. èèn foutje sloop er in toen ik een duif voor de tweede keer kreeg, maar gelukkig zag ik het.

Op dit ogenblik zitten we te wachten op de oude heer Mosterd en zijn kleinzoon, altijd gezellig. Ze komen even op de koffie.

heet u ze gezien? 9 x het woord GEWELDIG !  ;)

Terug