Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 6 september 2012

6-9-2012

Goedenmorgen iedereen.

Gisteravond plaatste ik op deze site HELP , we zochten een hokje voor een instelling. En er kwam binnen het uur al reactie van de grote kampioenen Gerard en Bas Verkerk. Ze hadden de hokjes nog staan waar ze in 2010 op speelden en deze kunnen opgehaald worden. FANTASTISCH. Hopenlijk reageren er nog enkele mensen, het zou prachtig zijn als de instelling keuze heeft binnen hun budget( voor het ophalen van de hokjes). Maar dat Bas en Gerard gelijk hun hokken beschikbaar stellen vind ik geweldig.

De jonge duiven om 08.10 los gelaten, ze waren gelijk uit het zicht, nu is het 08.35 uur, en nog niet gezien. Goed teken, ze zijn gezond. Wel èèn er even tussen uit gepakt, beetje schade opgelopen tijdens het trainen, ze zit even bij de "kapotte poot" en bij "het zere oog"  in de ziekenboeg ( 924, 258, 920)

Update 14.43 uur.

De duiven even weggehad naar afslag Ommen( 38 km geloof ik), althans de oude duiven. voor de jongen niet, het is gedaan met lappen. Lekker ruien en een beetje rond huis vliegen. Ook nog even bij mijn moeder geweest. lekker even buiten gezeten daar, koffie er bij. En toen ik haar weer naar de kamer bracht voor haar en de twee kamergenoten een dikke punt( ijsje) meegebracht. Och, och dat is eens iets anders zeiden ze( maar dan op plat Drents). Prachtig zoveel plezier voor 5 euro.

Vanmorgen TV Drenthe op bezoek gehad. Leuk.

Iedereen veel plezier vandaag, en dit weekend, mooi weer. Ik moet nog even kijken welke ik mee doe.

ps Morgen komt Harry Casemier uit Drachten even op de koffie, ze hebben een bonnenverkoop in Drachten en hij komt een jonge duif halen voor dit goede doel.

En morgen visite van toppers uit afdeling 8( net over de grens)

Terug