Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 25 juni 2012

25-6-2012

Goedendag iedereen.

Nogmaals dank voor alle mailtjes, telefoontjes en andere berichtjes n.a.v.  onze 1e NPO Orleans 2012.

Na de 2e van de afdeling drie weken geleden, de 5e van de afdeling twee weken geleden met 1e N.U. zone 3, dan nu eindelijk de 1e van de gehele afdeling.

Het was Edith-E 11-381 rechtstreeks Hans en Evert Jan eijerkamp, kleindochter EURO die het deed. !

http://www.eijerkamp.com/referenties/netherlands/57163/beute-gert-jan-wilhelminaoord#1e-npo-orleans-tegen-5965-duiven

In de tussenstand zag ik dat vriend Wim Koelma met zijn Jolanda op de 1e plaats onaangewezen staan van de afdeling en wij zelf 2e Generaal onaangewezen. Twee Prange Suppe mannen op plaats 1 en 2, twee "afvallers"( samen meer dan 100 kilo kwijt), en twee voormalig "klak" mannen. we hebben veel gemeen Wim en ik. http://www.combinatiekoelma.nl/

Ik wil iedereen feliciteren met de mooie uitslag van afgelopen week, of de teletekst plaatsen, maar ook alle liefhebbers met een 1e prijs in hun club. Van harte.

Ydo en Elco Homma ( van het Beute Team) zijn kampioen Vitesse van de afdeling geworden !! van harte gefeliciteerd jongens, geweldig geweldig.

http://www.ariedijkstra.nl/Index%20Nederlands.htm

Hebben jullie trouwens de uitslagen goed bekeken? En die van Gebroeders Scheele uit afdeling 1 ? Geweldig.

_________

Gister( zondag)  bezoek gehad van Coen Brugman van het Spoor der kampioenen voor een kleine reportage. Coen had zijn zoontje Joost meegenomen. Prachtig. ( ik sta nog op de foto met Joost).

Daisy onze 2e duif op Orleans is gewond, ze kan bijna niet meer vliegen. Gaat per direct naar het kweekhok. Is zuster van Dalia( nestzus) de BOTB asduif van Nederland dagfond.

update 11.45 uur

De ouden duiven hebben vanmorgen 45 minuten gevlogen. Lang zat nu begin van de week. we zijn reeds 12 weken op weg, dus conditie hebben ze genoeg. Eind van de week trainen ze wel langer denk ik.

De jonge duiven ook nog even weg gebracht, ik moest even in de auto blijven zitten door een hoosbui, maar na 15 minuten trok het weg en konden de jongen los.

http://www.wemmenhove-pigeons.nl/default.asp?ContentId=3886&LanguageId=31&CategoryId=3556&NewsId=69022

Johan Halman, Gebroeders Boltjes, gebroeders ter Heide, Willem Heinhuis en Wouter Vedder ook allen gefeliciteerd met jullie goede uitslagen in Steenwijk e.o. Er zal weer veel "gesproken" worden aldaar. Maar dat zijn we wel gewend nu toch. Wouter( jeugdlid) had 6 duiven mee uit zijn snelle hokje en had ze alle zes in de punten. Van harte Wouter.

http://www.eijerkamp.com/nieuws/60163/duivendirectnl-vaste-koerier-hans-en-evert-jan-eijerkamp

 

Terug