Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 20 februari 2012

20-2-2012

Goedendag

ik kom net van mijn werk( vanaf 05.45 uur tot 14.00 uur), snel even de duivinnen gelost, het is mooi weer, kunnen ze even vliegen. De jongen krijgen zo eten met de fluit, ze moeten nu leren dat eten en fluiten samen gaat. Snel weer een paar pakjes klaar maken en hup naar het postkantoor. De mensen worden wakker, het is bijna April en dan wil iedereen zijn voer en bijproducten op tal hebben.

Zo ook mijn producten Prange Suppe, Herstel Power, Beute Sport, Herstel Power capsules en Olympic M.G. Mix. De Beute bak is gereed, Bas Thiele komt donderdagmorgen met de nieuwe verpakking. Het is niet de foto geworden die ik graag wilde, maar deze kan er ook mee door. "mijn" keuze was de foto waar ik boos kijk naar de Vechtmachine in mijn hand, maar ik keek te kwaad volgens de reclame maker.

De Beute bak kunt u NIET via mij bestellen, hiervoor gewoon bij uw voerhandel waar ze DHP Emmers verkopen. De andere producten natuurlijk gewoon bij mij.

De jongen, kwekers en vliegers zijn super gezond, geen foutje te bekennen qua gezondheid. Ook helemaal geen schiere eieren o.i.d. Ik lees vaker over schiere eieren of dode jongen..ik kan me dat niet voorstellen, heb ik nooit. Ach ik heb wel eens een jong buiten de schaal, of een eitje kapot maar dat is alles. Van die rare dingen als onbevruchte eieren , heb ik(of mijn duiven dan) gelukkig nooit geen last.

Ik kreeg een mailtje onder ogen van de ene limburger naar de andere limburger, het ging over mij dat ik zo veel medicatie gebruik..... pppfffff die loop 2,5 jaar achter. Vanaf rui 2009 hier geen medicatie bij de vliegduiven.

Terug