Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 25 januari 2012

25-1-2012

Goedendag vrienden en vriendinnen,

ie ebbem ok al zo'n Beute emmer zeker...( Steenwijkers voor Je hebt ook al zo'n BeuteBak zeker?) vroegen ze gister aan Rein Gaal uit Onna. Rein is de bekendste duivensporter van Steenwijk en omgeving en men weet dat hij mijn vriend is. En als je dan als bekende duivenmelker in de stad loopt, kom je natuurlijk wel eens dagboeklezers tegen. Rein wist niet waar ze het over hadden( Rein weet niet hoe een computer aan moet), ik heb hem alles maar even verteld over de BEUTE-BAK. Dann kunn de proatiesmoakers uut Stienwiek weer gerust wezn ( Steenwijkers voor dan kunnen de praatjesmakers uit omgeving Steenwijk weer gerust zijn, Rein weet nu ook wat de BEUTE-BAK is) ;)

Op dit ogenblik is het hier weer enorm druk, vanmorgen om 07.15 uur uit bed en tot 12.00 uur straks ben ik druk met het uitpotten van Herstel-Power, Beute Sport en de mengeling hiervan OLYMPIC M.G.MIX ( M.G. staat voor Missouri Girl). De mensen beginnen wakker te worden en iedere dag om 13.15 uur sta ik bij het postkantoor te Noordwolde met een auto vol pakjes. Je ziet dat de liefhebbers uit hun winterslaap komen en vooraden beginnen in te slaan.

De meesten die nog wat hebben staan wachten even tot de voorjaarsbeurs op 2 en 3 Maart, we staan hier altijd Naast de Koerier Films en ditmaal staat aan de andere zijde van ons HANS STEPHANUS met jonge duiven. Hans heeft hoofdzakelijk Rechtstreekse Koopman, Prange en Beute duiven en heeft voor het eerst een ronde jongen gekweekt voor de beurs. Prachtig toch.

En toch zijn er al weer tientallen liefhebbers per week die de Beute Producten vast bestellen, dan heb je ze maar vast in huis, en hoef je op de beurs alleen te slepen met de BEUTE-BAK.

Herstel Power € 10,00  Beute-Sport  € 10,00  Olympic M.G.Mix  € 30,00( 3 x Herstel power gemengd met 1 x Beute Sport), Prange Suppe € 50,00 en Herstel-Power Capsules € 15,00 per 200 stuks. Verzending door Nederland € 10,00 het buitenland kost € 15,00

update 13.00 uur.

Net Gunter Prange nog even hier gehad. Hij kwam weer 40 kilo Herstel Power Brengen. dus we kunnen weer druk aan de gang met mengen en verpotten.

Volgende week komt hij weer met de bus vol Verse Prange Suppe.

Hoe Prange Suppe te bewaren? Koel, in kelder of in Koelkast is het beste. Niet in de zon

Terug