Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 16 januari 2012

16-1-2012

Goedendmorgen vrienden , vriendinnen en andere lezers( Chocolade ;)  )

Toch even het weekend naar Dortmund geweest, het was nog maar 1 hal( vroeger 3 en dan 3 dagen). De drukte op zaterdag was enorm, de kooplust van de liefhebbers ook. Zondag was het niet druk, tijd om met iedereen te praten. Even gezellig met Marcel Sangers en Chantal Vredeveld staan praten, top mensen zijn dat. Marcel had maar liefst 2 duiven op de Europcup zitten, grote Klasse. Ik heb ook de grote fondduiven mogen bekijken van de brabanders Combinatie Aarts uit Baarle Nassau en Combinatie v. Haaren uit Udenhout, wat een topduiven jongens grote Klasse !!! De 1e WHZB Asduif grote fond was ook weer een echte Wie Heeft Ze Beter. Topper. Jan van de Pasch en dochter Leanne waren er ook natuurlijk, we zien ze allemaal snel weer op de prijsuitreiking van BOTB op 11 Februari as.

Heel veel felicitatie gehad op de BOTB ( waarschijnlijk 1e Asduif Eendaagse Fond van Nederland): èèn wil ik u niet onthouden, die kwam van een vriend:

Hè praatjesmaker !! Dat heb je weer bijzonder goed gedaan met Dalia. Poeh He, je oude PA moest toch eens weten....kippenvel GJ !! Van harte Jongen, ga zo door. Groetjes Henk Douna

Kijk daar krijg ik nu kippenvel van.

Maar ook al die andere lieve mailtjes kwamen goed binnen jongens dank u.

Mijn duiven waren het weekend weer uitzonderlijk goed verzorgt door de Jeugdploeg Daniel, Ydo en Elkco. Dank jullie wel. Ik kreeg een mailtje op zaterdag en zondag dat alle duiven weer in bad hadden gezeten en dat ze weer een hele ploeg jongen hadden geringd, en alles weer spik en span.

Terug