Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 28 december 2011

28-12-2011

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

De kerstdagen goed doorgekomen? Ik prima, lekker lui en teveel eten. Denk wel even aan de kerstgedachte...wees er voor uw gezin, vrienden, familie maar ook voor de medemens. Doe eens wat extra voor anderen.

Vanmorgen even een uurtje Eurosport zitten kijken naar de bloopers van 2011, prachtig. Tegelijkertijd denk ik dan weer aan alle foutjes en fouten( bloopers) die ik zelf maakte in 2011. Maar er gewoon om lachen is het beste.

Straks tegen 13.00 uur gaan we ff verder, nu koffie en ... koffie

Update 12.00 uur

Vanmorgen de heer Mosterd en Kleinzoon op visite gehad, gezellig. Meneer Mosterd is niet meer de jongste en had zijn kleinzoon uit Sliedrecht meegenomen. Ze hadden wat fondduifjes meegenomen en de kleinzoon een Engelse opvanger van 2008. Die van 2008... LUCKY SHOT , we hebben haar gelijk een naam gegeven, wat een prachtige duivin, en nog een goede ook nog. Duif was achtergebleven van een verre vlucht en streek neer in Sliedrecht.

Tussen 11.20 en 12.00 aan de telefoon gezeten met het NPO BUREAU...althans getracht. Steeds in gesprek, 11 minuten per keer in de wachtrij en dan de verbinding verbreken...

Ik probeer al tijden contact met ze te krijgen over de Europacup in Dortmund over veertien dagen... onze Dalia staat nu 5e maar de eerste duif is dood en bij mijn duif zijn de verkeerde uitslagen gebruikt( afgetopt op 5000 duiven), dus heb ik begin december nieuwe uitslagen gestuurd...maar ik hoor niets.

Nu is het zeer moeilijk om contact te krijgen met het NPO bestuur maar nu nog moeilijker met het Bureau

Update 12.30 uur.

DAT IS SNEL: Wout de Vries belde me net, Het NPO Bureau is gesloten tussen kerst en nieuwjaar. En natuurlijk ik wist het ook wel, dom dom dom. Maar een ding: Ik krijg wel een bandje met Even geduld aub onze mederwerkers zijn in gesprek.....

Terug