Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 21 november 2011

21-11-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Ik ben er nog helemaal blij van, een prachtig weekend.

Vrijdagavond in Ameide geweest, super avond, gezelligheid top! ( prachtige overnachtduiven).

zaterdag de gehele dag in Ureterp geweest, de jeugddag gedaan, Schitterende duivensport, het was zo gezellig dat er ook wel 50 volwassenen bij gingen staan. Super duifjes van onze jeugdleden. Waaronder "het Jubbetje" van Corrie Hakvoort (Urk), prachtige duif natuurlijk, maar daarnaast ook èèn der beste duiven van Nederland. En Aisha Tang, het meisje van ongeveer 7 jaar oud( moeiljk in te schatten) was de grote kampioen met meer dan 10 bekers, ook Aisha had haar topper meegenomen , de duif had een japanse naam weet ik nog ( fugushima).

Zaterdagavond de prijsuitreiking gehad van de afdeling. Was heel gezellig. Goede gesprekken gehad met diverse mensen, toppers maar ook gewone liefhebbers. Want zit er verschil tussen als mens? nee, hoor, ze worden beide dronken hihihi.

Hier en daar ging het niet goed op de prijsuitreiking, maar dat waren we om 23.00 uur al weer vergeten. Het eten was heerlijk ( stampotbuffet).

Zondagmorgen was het helemaal feest, de nationaal kampioen Koen Carmeliet en vriend Freddy(Frits) waren op bezoek. Topduiven !!! Stamkoppel beide 8,5 !!!!!!!!!!!!!!!!!! punten.

Later gisteravond kreeg ik een mailtje van Koen of er een verborgen Camera was in de keur ruimte?? Ik pakte alle toppers er uit, vond hij heeeel apart. Prachtig toch.

Volgend jaar ga ik zeker en vast (vast en zeker)  bij hem op bezoek, ik wil ook kinderen uit dat stamkoppel !

Terug