Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 11 oktober 2011

11-10-2011

Goedenmorgen iedereen,

Gisteren even een bestuursvergadering gehad van pv de Vredesduif. U heeft allen vernomen dat onze voorzitter Piet Beerda overleden is, dus dan komen er een aantal zaken op je pad. Wie gaat de plaats innemen? Wie komt er als 5e man bij? Misschien wil niemand? We wachten af. We hebben de hoop op Albert Jan de Jong, deze oud NPO voorzitter heeft natuurlijk veel ervaring. Of Wim van Dijk uit Oldeberkoop een man met verstand van zaken en een echte duivenman. èèn van de twee of liever nog beide willen we graag in het bestuur.

Straks komt de heer Strijdhorst uit Zuid Holland op bezoek, hij neem twee vrienden mee, dus vast weer gezellig.

De kweekduivinnen zitten lekker in bad, Ik ben weer thuis van vakantie dus ze gaan iedere dag in bad! Althans ze mogen iedere dag, en de meesten gaan mits gezond ook wel.

Gister avond dus vergadering gehad bij Bert Slot thuis, ik had een late jonge duif voor hem meegenomen, hij wilde graag ook het soort van de Vechtmachine, dus heb er èèn voor hem meegenomen, en hij had al twee zeer late eitjes gehaald, dus heeft er nu drie van het "vechtmachine soort" Vroeg mee kweken gaat niet maar voor de toekomst..is het nooit te laat !

Terug