Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 2 juni 2011

2-6-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

kijk even op www.koerierduivenfilms.nl  meer dan 90 verschillende duivenfilms. Alles wat U wilt weten over Vitesse, Midfond, Dagfond, Overnacht of Jonge duiven. Bestel !

Onze twee films zijn nummer 69 en 73. Natuurlijk doen we enkele dingen anders nu dan op deze films, maar zeer zeker de moeite waard. Kijk en bestel

Gisteren kwam er weer een leuk mailtje. Van Peter van Langen. Hij schreef dat ze veel hadden gehad aan mijn bezoek afgelopen Winter aan de Lutte(hun Woonplaats). De duiven die minder in de hand waren hebben ze weggedaan, De jonge duiven 2011 uit de overgebleven duiven lijken prachtig. Ze geven nu Prange Suppe ( Vincent Bonnes en de Gebroeders van Langen) en de resultaten zijn super. In Afdeling 9 kring 2 met ongeveer 500 hokken staan ze 1 en 2. Van harte gefeliciteerd Gebroeders van Langen en Vincent Bonnes.

Een berichtje van Erik Plant uit Leuvenheim( de topper van afdeling 8 de laatste jaren), nu maar 10 duifjes mee op Orleans en pakt wederom de 1e tegen 2332 duiven in de regio. Voor het eerst sinds 2008 weer eens mee gedaan op eendaagse fond, en zie daar 1e !!! Grote Klasse Erik !! En bedankt voor je mailtje dat je het dankzij de Beute Producten kunt volgens je zelf. Ik denk goede duiven, goede melker en dan Beute Producten ! Geniet er van vriend.

______________

Zo vanmorgen rond 07.55 uur de duivinnen los gelaten, ze klapten tegen de ramen aan toen ze me zagen komen( op de klompen) zo graag willen ze er uit. Tegen 09.15 uur ben ik maar eens buiten gaan staan..geen duif te zien nog, straks na 09.30 uur maar eens weer kijken.

Gisteravond zijn de jonge duiven geent tegen paramixo. Willem en Daan bedankt voor de assistentie( ik was zelf in Kootwijkerbroek). Prachtig als je deze vrienden hebt, die je duiven pakken en laten enten door de dierenarts, en ik was niet eens aanwezig. 90 stuks.

Terug