Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 6 april 2011

6-4-2011

Goedenmorgen

wat een klote weer, als je niets kunt, je hebt op school niets gedaan, je denkt wat moet ik toch met mijn toekomst? ga weerman of weervrouw worden. Je hoeft het niet goed te voorspellen( want weer is weer en doet wat hij wil), en je krijgt er nog geld voor ook.

We zouden onze duiven naar Zutphen brengen, 78 kilometers, maar ik zie nu( 09.25 uur) nog geen 20 meter buiten, grijs, nat. Vanmiddag misschien een beetje zon hier...

Om 09.00 uur heb ik de duivinnen buiten los gelaten, lekker even een uurtje vliegen, ik zie ze niet door de mist, misschien vliegen ze wel boven het hok, misschien zijn ze zelf wel naar Zutphen.

Gisteren een oproep gedaan, om de duiven van Piet van Vuren te halen, deze negentiger kan niet meer. De duiven waren na een uurtje allemaal weg, dus mijn dagboek word gelezen..

ik krijg vast 5 oproepen per week voor op mijn site, nu plaats ik niet alles natuurlijk, ik moet er achter staan en soms heb ik er gewoon geen zin aan.

Afgelopen maandag hadden we een "Unikon-sticker dag" in ons clubgebouw, iedereen met een Unikon moest aankomen bij ons in het gebouw, voor keuring en sticker. Ik heb enkele mensen gesproken, "Er word in jou club flink over je gesproken" vertelden ze beiden, De heer en mevrouw "piep" spraken over niets anders vertelde een tweede persoon.... Kijk dat moet natuurlijk niet, we zijn toch geen "roddelclub" dus daar moet over gesproken worden. Duivenmelkers zijn overal gelijk, als de persoon er niet bij is ga je over de tong, ben je er bij dan ben je een fijne vent.

De duiven( vliegploeg) net even wat Beute Smurrie gegeven. U denkt "Nu al? " ja, nu al. ik vond de duiven wat licht afgelopen afgelopen twee weken met inzetten. Ze trainen hard, en het weer zit niet mee( koude nachten), dus een keer wat extra energie is prima.

Net voor 54 duiven: 300 gram pinda's, stukje kaas van 3 x 3 x 3 centimeter en 1 eetlepel Olympic MG Mix, door elkaar heen met keukenmachine.

Eerst Kaas en pinda's malen, 10 seconden in Magnetron, toen MG Mix er op, en nog een keer door keukenmachine

Terug