Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 7 maart 2011

7-3-2011

Goedenmorgen luitjes,

het is weer maandag. Het seizoen gaat NU ECHT BEGINNEN, de voorjaarsbeurs hebben we gehad, nu geen toestanden, keuringen, feestjes en of vergaderingen meer. NEEN, duivensport op eigen hok.

De duivinnen beginnen goed te vliegen, zo'n 45 minuten gingen ze te keer. De doffers iets minder lang maar dat is altijd zo hier( in vergelijk met de duivinnen)

De jonge duiven zijn nu lekker buiten, ze lopen over de tegelvloer buiten, wel 80 stuks denk ik. Jan uit Rijssen vond ze er prachtig uit zien net, dus dan is het goed ;)

as Woensdag komt de Firma Beyers op bezoek, hun verkoop door mijn gebruik en column zijn enorm gestegen( de Beyers Elite Enzymix), dat was zelfs in Belgie opgevallen, dus willen ze eens komen praten...dat kan altijd

Nog even terug komen op de Beurs. We hebben een karretje om onze kratten vanuit de auto naar de stand te rijden. Na instalatie van onze producten komt Tjalling van der Heide uit de Wilp, of hij even het karretje kon gebruiken. Tuurlijk kan dat, wel terug brengen, anders moeten we alles tillen op de terugweg naar de auto.... en wat denk je, Tjalling weg op zondagmiddag en karretje weg !! Wij alles handmatig naar de auto gesleept. Tjalling BEDANKT!!!!!!!!!!!!

http://willemdebruijn.posterous.com/  Schitterende foto's Iedere dag!! van Willem de Bruijn. Schroll even naar beneden voor de foto's van afgelopen zaterdagavond. Prijsuitreiking Olympiade en Europcup

Terug