Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 22 december 2010

22-12-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vandaag de gehele dag aan het werk geweest. samen met Daniel hebben we vanmorgen de vlieghokken lekker schoongemaakt. Kattebakkorrels op de vloer, lekker zilverzand( met anijsgeur) in de broedbakken. Vers bak allerhande in de gritbakjes. Tabakstelen op de vloer om te slepen, lekker. In de buitenvoliere heeft Daniel vandaag vandaag zo'n 4 kruiwagens kattebakkorrels weggehaald, die was in de loop van tijd van binnen naar buiten gesleept, en lagen net voor de schuifdeur.

Later weer een stuk of 10 koppels in Compustam gezet, de stambomen aangepast met de nieuwe tekst( prestaties 2010 etc). Na de middag waren er nog drie Duitsers op bezoek met enkele kweekduiven. Weinig bruikbaars, duiven waren te groot en te veel show-type en te weinig karakter.

Morgen naar combinatie Vierhout, we gaan met zijn drieen Daniel Haneveld en Willem Heinhuis wilden ook graag mee. Combinatie Vierhout hebben super duiven dus die willen ze graag zien.

Straks even lekker uit eten in Steenwijk bij Peter( Woody's House), we eten het gewonnen geld van Rayon Frisia op vanavond.

Terug