Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 1 november 2010

1-11-2010

Goedendag

Vanmorgen een paar duiven bekeken van Jan Wippert uit St.Hubert ( Brabant), Jan had maar een paar meegenomen( jongen 2010) maar ze zagen er voortreffelijk uit, zeer goed verzorgt. Kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.

We feliciteren Nico van Noordenne !! Midfondkampioen van Nederland ! Goed gedaan!

Zo snel naar het werk,

_____________

22.00 uur nu, Ik zit op mijn werk, ff de laptop aan. Even snel bij Pipa gekeken, bij de twee jonge doffers van Freddy & Jacques vandenheede. Ik sta bij beide duiven nog op het hoogste bod, maar ja dat zegt niets, de aziaten bieden pas de laatste uren.

Beide duiven hebben het de Rauw/Sablon bloed in de aderen en dat niet alleen het zijn scheelkijkers!! ik hoop dat ik ze pak, de afloop is as zondag maar dat zit ik in Kassel. We zien het wel, stel je voor...deze twee scheelkijkers weer tegen kinderen van de Vechtmachine 988......Maar ja dan ben je er nog niet, ik speel maar in afdeling 11, en wat is dat nu helemaal.....pffff hahaha

As weekend dus naar Kassel, we gaan met de Koerier duivenfilms, altijd gezellig. We hebben twee nachten bewaking bij de hokken, gelukkig kennen we deze man persoonlijk, hij is ook duivenman, kan hij gelijk voeren hahaha.

Ik hoop dat volgende week Jan Hopman komt uit Noordbergum, hij gaat mijn hok schilderen in de kleur van het huis, ja we zijn er aan de binnenzijde klaar voor( seizoen 2011) nu de buitenkant nog.

Tot morgen

Terug