Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 10 augustus 2010

10-8-2010

Goodmorning friends,

Net terug van Kampen, de jonge en oude duiven even weggehad. Gelijk die van clubgenoot Bert Slot meegenomen en die van Daan natuurlijk. een paar minuutjes voor de koppel uit kwam er reeds een jonge duif...bleek 1 van zaterdag te zijn haha de 259 doffer. Van zaterdag mis ik er toch nog 4 dat is 10% ( op 40 stuks) , dat is teveel. Nu zijn het net twee doffers die helemaal gek waren, hele dagen achter hun duivin aan te rennen( 008, 051) en twee duivinnen die nog geen prijs hadden, maar vooral de 008 wil ik wel graag terug, hij speelde een 4e en een 2e.

De hokken zijn weer prachtig schoongemaakt door het "Beute-Team" Ydo, Elco en Daan. We krijgen het nog druk deze week, morgen naar Zutphen met Herman de Graaf ( en gelijk de duiven opleren natuurlijk), donderdag naar Werkendam, Jaap Bakker en ondergetekende gaan even bij het hok van Piet Vink kijken, en ook dan kunnen we natuurlijk even mooi de duiven meenemen. Donderdag zal de auto propvol zitten met mijn duiven, Daan, Bert, Jaap en Willem ( tegen de 200 denk ik), moet ik ook een lossingvergunning hebben ? hahahaha

Hiramaya 354 gaat onze hokken verlaten, hij krijgt een prachtig plaatsje op een goed kweekhok. Het was onze beste doffer tussen 2005 en 2010, hij speelde 21 x onder de 1e 10 een echte Crack dus.

later

Terug