Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 9 augustus 2010

9-8-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

DRUK!!! vandaag,

Eerst vanmorgen vroeg de oude en jonge duiven gepakt( 70 stuks) om ze naar Zwolle te brengen. Bij thuiskomst waren de duiven er natuurlijk ook al en zat "grote" Wilem Heinhuis al aan tafel achter een bak koffie. Nog geen kwartier later zat de achtertafel buiten vol met liefhebbers, zeer gezellig maar wel druk. Tegen 12.00 gingen ze weer naar hun eigen duiven-til, toen moest ik de jonge duiven die gespeend kunnen worden nog uit de voliere halen( gelukkig waren Daniel en Willem er nog even om me te helpen). Toen eten, onder de douche, voer klaar zetten voor vanavond, de column voor het spoor nog maken en om 13.30 uur naar mijn werk toe. man man wat een drukte.

De hele dag heb ik al pijn in de kop; Welke duiven ga ik spelen op de natour? alles? de 20 besten? of alleen de duivinnen? hahaha ja, dat zijn zaken waar ik me druk om maak, daar krijg ik nu pijn in de kop van hahaha.

En nu: Ben ik op het werk, heb net "Freekie" gehad, wie is Freekie? Jannes Mulder is een super vent die "dorpsgek van Steenwijk" Freekie kan nadoen als de beste, hij had binnen 5 minuten de gehele pomp( tankstation) op stelten....wat een kerel...en hij heeft nog duiven ook hahaha

tot morgen oant moarn

Terug