Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 20 maart 2021

20-3-2021

Goedendag iedereen,

Zaterdag de 20e Maart 2021.

Vanmorgen de duivinnen om 08.30 uur los gelaten, tegen 10.00 uur ben ik richting het hok gelopen, dan zie je de duiven zakken, zodra ik bij het hok ben en de klep open zet stormen ze naar binnen. Ik denk dat ze wel goed in orde zijn .De doffers maakten er ook een show van, de laatste kwam thuis tegen 13.00 uur.

Als het seizoen straks begint hoop ik dat ze er helemaal gereed voor zijn.  Het zal een raar seizoen worden hier in de club, even wennen, er zijn drie van de beste hokken uit de vereniging gestapt. Anderen zullen het wel oppakken , de kampioen weg dan is er een ander kampioen. Er werd me gevraagd waarom ze weg zijn, ach ieder zijn eigen idee daarover. Je weet het nooit precies he. 

Er zijn nu drie ouden gepakt, altijd jammer. Gepakt bedoel ik door de roofvogel he. 

De jongen worden op dit ogenblik verduisterd vanaf 16.00 uur( tussen 16 en 17 uur) en dan tot de andere dag rond 08.00 uur.

Ik vond de jongen wat te zwaar dus die krijgen nu een deel recup, en ik probeer ze wat te matigen met de hoeveelheid voer.

Toen afgelopen donderdag een vracht kwam van DHP Cultura had ik gehoopt dat de Pigeon Balance er ook bij zou zitten, maar helaas, dat zal rond de 23e worden, de bestellingen die ook  Pigeon Balance er bij wilden krijgen het nagestuurd. 

vanmorgen ( zaterdag 20-03) waren er enkele kampioenen op bezoek ( na elkaar) op de producten te halen en twee ervan kregen een paar duiven van hier in de handen... ze vielen stil... ofwel ze zagen er goed uit.

Nu 17.00 uur heb ik de duivinnen even bij de doffers gedaan, morgenvroeg pak ik ze wel weer weg. Een paar hebben een pennetje gestoten, is een goed teken. In 2007 hadden we een bekende liefhebber als keurder in de club, onze drie duivinnen hadden een pen gestoten "Dat gaat hem niet worden" vertelde de man , de 972,965 en 338 pakten alle drie teletekst dat jaar . Nu ben ik blij als ze in Maart een pen gooien. Andere tijden he.

Kun je een top coach zijn als je zelf nooit gevoetbald hebt? 

 

 

 

Terug