Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 24 januari 2020

24-1-2020

Goedendag iedereen,

Vandaag kreeg ik een droevig bericht, Sjaak van der Wal uit Opende overleden. We wensen het gezin, de familie en de vrienden sterkte met dit grote verlies. We kenden Sjaak al een echte duivenman, we zullen de bezoekjes van Sjaak missen.

Morgen vroeg de 25e komen er twee jonge gasten hier op de koffie, ik denk dat ze alles wel al weten over de sport, dus misschien kan ik wat van hun leren.

Druk bezig hier met de 8,5 duiven. Liefhebbers die een 8,5 hebben door mij gezien in 2020 komen als ze willen op een speciale site, en ze kunnen op een besloten facebook groep. Het doel is dat ze onderling gemakkelijker contacten kunnen leggen. Er zijn nu enkele liefhebbers "lid" van deze groep en het onderling maken van afspraken is al begonnen. Ik denk er over om ook de duiven van december 2019 toe te voegen. Als u van mij een 8,5 heeft gekregen kunt u even een foto maken van de lijst en mij mailen. of via messager. Dit idee van de 8,5 groep is van Wim Coel, geweldig idee eigenlijk . Staat nog in de begin-stand natuurlijk maar op den duur komen er meer en meer duiven op. Laat uw duiven selecteren door mij en zit er dan een 8,5 bij dan komt hij er bij.

De jongen groeien hier als kool, overal liggen ze te blinken. Het jong wat als eerste geringd werd in 2020 van de Vechtmachine is een blauwe geworden.

Terug