Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 5 juni 2019

5-6-2019

Goedemorgen iedereen,

De Beute producten zijn zo een ENORM succes, dat de LTW 500 ml tijdelijk uitverkocht is, ik hoop dinsdag weer verse te krijgen. De Clean Balance, Herstel Power Capsules en Powerpills zijn ook totaal uitverkocht, die hoop ik morgen weer binnen te krijgen.

Tientallen berichtjes per dag, en de hele dag apjes en berichtjes via Messager. Geweldig wat een succes.

Bij grote succes met prachtige producten, zeer tevreden gebruikers zijn er ook altijd liefhebbers en of producenten die denken: Dat ga ik ook doen, ik zet wat op de markt, maak er mooie kleurtjes van, sexy potjes en rijk zal ik worden.... Daar trappen liefhebbers niet meer in toch. Soms gewoon lachwekkend. Maar ik heb er geen last van, weet hoe het werkt, mensen proberen het een keer, zien dat het niets of bijna niets doet, handen vol met geld kost en gaan gewoon terug naar de producten die wel wat doen.

Zo zijn er dierenartsen die tegen bijproducten waren en tegen alle vorm van natuur producten. Toen kwam het probleem dat ze geen medicatie meer mochten sturen, of beurzen verkopen of zo maar mee geven... Toen dachten ze "dan ga ik ook maar in de natuurlijk dingen" en maakten eigen eiwit power-spul, boostachtig spul en kruidendranken, de weg naar de toekomst is natuurlijk.... JA OMDAT ZE GEEN MEDICIJNEN MEER MOCHTEN VERKOPEN.

Of die producenten/liefhebbers die lacherig over bijproducten deden: Goede duiven moet je hebben de rest is flauwekul... Tot dat ze dachten: ach laat ik ook eens iets op de markt brengen, bellen even met iemand: Ik wil graag 20 potjes, leuke kleurtjes, en rijk ga ik worden.. dat ik zelf andere dingen gebruik, er lacherig over deed ach, hahaha.

Hier in Wilhelminaoord gebruik ik mijn eigen producten! En Beyers voer en soms een potje of flesje van iemand anders en of een medicatie en dan schrijf ik het hier ! Vorige week een rookblokje, twee weken er voor een ander merk, een geel tablet van de Weerd, ach gewoon eerlijk zijn.

Goede duiven is heel belangrijk, dit hoeven geen mode namen te zijn.

Goed hok is belangrijk, hoeft geen 50.000 te kosten mag gewoon zelf gemaakt en oud

Gezondheid moet goed zijn, soms samen met uw duiven arts

Een goed zakje voer met gezonde granen en zaden.

Inzet van u zelf

Proberen regelmaat te houden

Een beetje werken misschien met licht en donker

Training in samenwerking met voeding is belangrijk

En dan wat goede echte producten om duiven wat vlotter achter elkaar te krijgen, om ze wat makkelijker te laten trainen en herstellen. Kan het zonder bijproducten? Jazeker wel, op de korte vluchten zeker weten. Aan het eind van het seizoen bijna niet.

Al geeft u 50 liter LTW aan uw duiven, 20 capsules en iedere dag een bad met Beute badzout... als u slechte duiven heeft... DAN BLIJVEN HET SLECHTE DUIVEN. 

Wanneer u zeker weet dat u aan alles denkt, inzet hebt, u niet laat verleiden tot kopen van mode duiven uit de voliere.... ( de wegvliegers komen bij vele mode verkopers in de voliere en gaan naar u !)

Dan kunnen Beute producten uw helpen tot betere prestaties, meer en betere prijspercentages en leukere zaterdag avonden....(als de uitslag op compuclub staat)

Terug