Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 1 mei 2019

1-5-2019

Goedendag iedereen,

Al weer 1 Mei, poeh wat gaat het snel. Maar waar blijft het mooie weer? as zaterdag lijkt het ook weer veel te nat, koud en guur te worden. Maar even afwachten nog.

Hoe was het BEUTE SYSTEEM ook al weer:

Zaterdag en Zondag CLEAN BALANCE door het water( om duiven terug zuiver te zetten) Bij hoge temperaturen kan er gelijk ELECTROBOOST door heen.

Op Maandag, Dinsdag en Woensdag LTW door het water, en op de woensdag ook de CVS ( gelijktijdig met LTW dus)

Op Maandag en Dinsdag gaat er OLYMPIC MG MIX over het voer aangeplakt met BEUTE LICITHINE OLIE, Maar ! Dit mag ook eerder, als u er een goed gevoel bij heeft om het zaterdag en zondag te doen, doe het gerust, het gaat om twee keer Olympic MG Mix over het voer in het begin van de week.

Op donderdag ELECTROBOOST door het water, vooral belangrijk met hoge temperaturen.

Bij twee nachten in de mand de duiven bij het inzetten een Herstel-power Capsule opsteken en eventueel een powerpill. En vooral bij droog weer de duiven even druppelen in de ogen met EYEDROPS. En als duiven moeilijk thuiskomen of traag dan ook bij thuiskomst een Herstel-Power capsule opsteken

TIP: Geef niet te weinig eten !, eten doet trainen, trainen doet eten. Bezuinig niet op goed voer, hier Beyers Premium Weduwschap en op donderdag Beyers Elite Enzymix Energie.

_____________

Wanneer de mest dun is, of er zijn problemen met de darmen bij de jongen, gebruik dan COLI CONTROL over het voer, en dit mag gerust ruim meer dan op het flesje staat, Als u er Olympic MG Mix bij doet, moet u meer gebruiken anders heeft het te weinig plak effect. Bij twijfel bij de jonge duiven GELIJK COLICONTROL gebruiken ! 

Bij vragen stuur gerust een mailtjebeute_zn@hotmail.com of bel tussen 10/13.00 uur op 0521382644 ook als u bestellen wil maar niet goed overweg kunt met de Webshop. 

Vandaag volgt ook nogmaals het voer systeem( richtlijn)

Later

Terug