Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 23 april 2019

23-4-2019

Goedemorgen iedereen,

super gezellige paasdagen gehad hier, met vrienden en met familie. Maar ook een bezoekje gebracht met andere oorzaak, overleden zwager. Vijf weken geleden nog aan het werk, kon niet meer naar de wc. even naar de dokter, vijf weken later overleden pffff Mooi leven gehad, maar toch.

Weer stapels en stapels mooie uitslagen binnen gehad van zaterdag en nog een enkele zelfs van een week eerder.

Johan den Hartog en Zoon, Gebroeders van Langen, Arie den Hartog, Richard van Zuijlen, Patrick Norman( en net vader geworden dus dubbel feest), Gino Depestel, Paul de Cru, Max van der Zwaag, Jan Hoogland, Richard van de Haterd, m vd Pol en zoon en van de jonge Stef Bals. De laatste is een fenomeen aan het worden samen met zijn maar Maarten Huijsmans ( Let op !!!!! DE KOERIER IS HIER AAN HET FILMEN, JOS VOORTMAN WAS ER WEER ALS EERSTE BIJ !!) Stef afgelopen week mega mooie uitslag. Maarten is vier jaar testhok, ik zeg en jij Stef? Wat denk je? ook al drie jaar LTW, Electroboost, MG, olie etc. 

Alleen gister op tweede paasdag kreeg ik 57 berichtjes over Beute producten. Hier in afdeling 11 en 10 zijn een groot deel van de series gemaakt door Beute producten gebruikers. En in afdeling 7 en 8 bijna allemaal.

En komt het door de producten? Ja en Nee. Eerst goede duiven, jaren selectie zoals de 17/17 bij Jan Hoogland CLEAN SWEAP van harte Jan. Inzet etc etc. Van een trekpaard maak je geen renpaard. En wanneer hebben de BEUTE producten het meeste succes? Straks pas !! later in het seizoen, wanneer andere hokken afhaken gaan de BEUTE hokken steeds harder en langer door. Nu op de korte afstanden is het nog iets meer gezondheid, en frisse koppen.

Straks komt het effect van de Beute producten ! op de midfond, dagfond en marathon en wanneer andere hokken hun kruit verschotten hebben... Nu kan het nog op graan en water.

23 April 1929 is mijn vader geboren, overleden 8 mei 1999, dus vandaag eigenlijk zijn verjaardag.

AS Zaterdag.. zuid west 5 oei oei 

Terug