Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 20 april 2019

20-4-2019

Goedemorgen,

Iedereen succes, prettig weekend prettige paasdagen en tot dinsdag

Groetjes

Update 14.50 uur.

De duiven gingen mooi op tijd los te Deurne 158 km. om 11.34 uur de eerste duif en in een half uurtje 50/55 thuis. De zelfde drie duiven te laat( laatse drie nu drie keer als laatsen) 3-3-3 haha zoals Jos de Klak al zei: daar gaat een grote rode streep door.

Duiven kwamen heel goed thuis, maakten ererondjes zoals gewenst... en hebben niets geleden. Bij thuiskomst Clean Balance door het water, dinsdag zal Nanne wel vertellen hoe ze er voor staan( dierenarts Wolff) , maar het lijkt gewoon mega goed voor dit seizoen. Als ze nu met oost in de wind en kraakhelder weer zo komen met een totale lossing van Friesland( wij doen niet aan groepjes lossen) dan zijn ze super gezond en gaat het op de gezamelijke vluchten met afdeling 10 goed komen.

En al weer zoveel berichtjes op de app... Iedereen blij met Beute producten, dus ik ook blij.

Fondduiven? Clubgenoot Herman de Graaf heeft fondduiven en nog op nest. Ze zijn mega schoon( daar zorgen we voor), maar wanneer hij de eerste klokt van 38 mee heb ik er 49 van de 55. Verschil in soort denk ik en mijne staan op weduwschap. PS mijn beide 50% marathon duiven waren er wel maar niet bij de eersten.

Terug