Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 26 november 2018

26-11-2018

Goedendag

Vandaag weer een drietal duiven terug gekregen, ik had deze laatjes van 2016 te leen gegeven aan A Lenis te Joure, met het koppel 144 x 124 was hij zeer gelukkig. En wat zijn het prachtige duiven geworden.

De derde duif 147 is een kras duivin, een eendaagse fond type. Ze is ook wat kleiner.

Nu heb ik de duiven vanmorgen terug gekregen, prachtig natuurlijk, maar heb er geen plek voor. Ze komen dus in het verkoop hok, waar nog ennkele geweldige duiven zitten te wachten op een nieuwe baas.

In dit verkoop hok zitten nu nog 28 stuks, laatjes, zomer jongen en dus door de rui en enkele van 2016 die ergens anders zaten.

Vanmorgen allemaal een worm en coccidiose tablet opgestoken en tegen luis . Wat zijn ze ontzettend mooi, gewoon geweldig.

Als u nog een duif zoekt, of een koppel mail gerust. duifjes zijn 250 per stuk en een koppel voor 400. En na een jaar niet tevreden dan komt u ze ruilen. 

___________________________________

Het gehele weekend over duiven gepraat, in Krimpen aan de ijssel en Didam. Grote verschillen, in afdeling 5 praat men over grote aantallen duiven, plaats in de auto etc, in afdeling 9 denk men daar niet eens over na, er zijn nog geen megaspelers.

Was gezellig en leuk, zaterdag griep tijdens Didam, maar ja het gaat toch maar gewoon door.

Ruim 25% meer Beute duivenproducten t.o.v. 2017 ! en nog een maand te gaan, trots op. Ook mooi dat Enrico Doldersum ook vertelde Beute produ8cten te gebruiken, geweldig toch. Goede duiven, gezonde duiven super systeem en Beute producten.

U ook?

Volgende week op de beurs !! Begin vast. Na 1 december prijs verhoging en januari hoger btw pppffff dus geniet nu nog even op de beurs volgende week !!

 

 

Terug