Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 1 november 2018

1-11-2018

Goedendag vrienden, vriendinnen en anderen.

Gister een stukje op deze site gezet, wat voor mij het eerijkst zou zijn... niet verstandig geweest. Krijg gelijk nare mailtjes en opmerkingen. Mensen lezen niet goed, verzinnen er soms zelf wat bij of denken aan hun zelf. Dus maar niet meer doen hahaha.

Gister ook een melding gemaakt dat er prachtige jongen en een paar ouden te koop zijn. Diverse berichten, mooie koppels en losse duiven naar liefhebbers onderweg. Prachtig, en toch zitten er mensen bij die verwachten dat ik ze weg geef, gratis en voor niks. En boos worden als ik een klein bedrag vraag. Natuurlijk geef ik vaak duiven weg, maar ik maak zelf uit aan wie toch. Uit ervaring weet ik dat een gratis duif niet zo belangrijk is, hij komt regelmatig weer op internet .....En schenken aan jeugdspelers is vaak schenken aan papa of opa onder het mom van "tis voor het kind" , en dan later zien dat ze op verkoop sites wel kopen, maar die van mij gratis willen. 

Hier zijn prachtige en goede duiven te koop, niet erg duur, en met ruil garantie van 12 maanden. Als ik een duif of duiven weg geef maak ik zelf de keuze

Het is 09.00 uur nu, eerst koffie

Terug