Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 12 oktober 2018

12-10-2018

Goedendag iedereen,

wat wederom een prachtig weer. Gewoon zomer buiten, heerlijk.

In mijn hoofd ook steeds meer zonneschijn trouwens.

Hier druk bezig met het maken van nieuwe potten, Herstel Power, Electroboost, Olympic MG mix en Vita sport. Dit maken van potten gaat straks naar Belgie, gewoon te veel de laatste tijd, ik kan het niet aan. Group Lataire gaat dus ook de productie doen. Steeds super vers, en met alle eisen voor het buitenland. We deden het dus nog steeds zelf, maar nu kan het niet meer, ben er ook wel blij mee. De andere producten zoals Colicontrol, Ltw en de Lecithine olie word gemaakt bij DHP, dit kan is zelf niet, en zou het ook niet kunnen. Eigenlijk is het zelf mengen en maken van de potten leuk werk, maar in kleine schaal kan dat nog, nu met die mega orders kan het niet meer. Machinaal straks. Een druk op de knop en tttttrrrrrrrrr klaar.

Gisteren een grijze jonge duif uit het verkoop hok gepakt, een kleinzoon van HECATE, och och wat een duif, gewoon angstig om vast te houden, zo geweldig. HERCULES heet hij nu, en mag bij zijn oma en moeder in het kweek hok, drie grijzen dus. De vader van Hercules is een samenkweek tussen de vader van de 1e nationaal van Reijcke-Schieman en dochter van mijn vechtmachine. 

Vanmorgen duiven mogen bekijken van vier liefhebbers, twee uit afdeling 10, èèn uit afdeling 9 en èèn uit 8. was gezellig . 

Morgen dus de HABRU dag, we gaan u zien daar.

 

 

Terug