Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 9 oktober 2018

9-10-2018

Goedendag

Dit weekend, na de keuringen te Baasrode nog even aangewipt in Aardenburg bij JP de Lijzer van Group Lataire, Franca en Elise hadden een lekkere appeltaart gebakken, pppffffff Weer eens lekker bijgepraat met een Bourgondische inslag zoals daar op de grensstreek met Belgie en Nederland gebruikelijk is, zo een bezoek duurt altijd langer dan je van plan bent..

JP vertrouwde mij een en ander toe met wat de Group de laatste tijd allemaal gerealiseerd had, en wat er nog allemaal op stapel staat. Die mannen zitten niet stil hoor. Natuurlijk moeten ze hun boterhamk verdienen met de duivensport, dat zeggen ze ook eerlijk, maar dat is niet hunj enige drijfveer, duivensport en alles er rond positief in het daglicht brengen vinden ze minstens zo belangrijk( net als ik). Houd binnenkort de nieuwsberichten maar in de gaten. 

Er kwamen vanmorgen twee berichtjes binnen over late jongen, of ik nog late jongen had en wat ze kosten. Ik heb voor de liefhebber zeker nog een paar zeer vraaie koppels of losse duiven. waar u een geweldige stam mee kunt opbouwen.

De Belgische liefhebber die mailde heeft enkele duiven van mij en is daar zeer gelukkig mee, ik stelde hem voor om twee koppels door mij te laten samen stellen, en dan zo dat de kinderen uit de koppels tegen elkaar kunnen, een soort stamkoppel A en stamkoppel B zeg maar. en ik regel voor hem dat hij de ouder dieren ook onderling kan wisselen, dus doffer koppel A op duivin koppel B. Nu beginnen aan de toekomst !!!

Gisteren was ik in Beilen bij Bart Gaasbeek, geweldige mooie jonge fondduiven, veel beter nog dan enkele jaren geleden zijn ouder dieren, en ze waren zo mooi en glad, dat kwam door Bart door de LTW en MG Mix, en dat is ook zo.

Doe ook als Bart en begin nu met BEUTE PRODUCTEN, kom het anders een keer hier halen, koffie staat klaar, en als u even afspreekt kunt u soms gelijk even mee kijken met een selectie van duiven.

LOTTE EIJERKAMP en MAARTEN HUIJSMANS maar ook bijvoorbeeld in Belgie bij VERGAERDE - DENOLF uit JABBEKE( 1e BARCELONA MASTERS 2018 1e en 2e afg.) ..... allemaal ongelofelijke resultaten met BEUTE PRODUCTEN

In duitsland kunt u het vanaf eind oktober bestellen bij www.brieftaubenmeister.de 

succes

Terug