Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 12 augustus 2018

12-8-2018

Goedemorgen iedereen,

Gisteren de tweede echte vlucht gehad met de jonge duiven, ander weer, andere duiven, ander verloop. De duiven kwamen terug van achter. Opvallend was dat mijn drie fondduiven( of met fondbloed) alle drie bij de eersten waren, en de snelste jongens en meiden kwamen later terug uit het noorden.

Kees Hoeben speelde hier in de club de eerste met zijn 970, die nu al twee keer steen vroeg zit, dat gaat een kwade worden. Zelf begon ik met de 4e prijs. Het duivinnetje van Richard en Monique wat vorige week mijn eerste was, dit keer mijn 3e dus hopelijk zet ze het door. Deze 241 staat nu 2e duifkampioen na 2 vluchten( na de 970 van Kees).

Kees gebruikt nu met de jonge duiven ook het complete Beute systeem, en dan is het mooi als het ook goed gaat, maar zit wel in mijn eigen club hahaha.

Gisteren kreeg ik een Appje van Evert Jan Eijerkamp, het hok van Lotte Eijerkamp gebruikt dit seizoen ook de BEUTE PRODUCTEN en pakte volgens mij een werelduitslag met de eerste serie in het samenspel, het is allemaal Lotte, Lotte,Lotte. Geweldig trots.

Ook het berichtje van Maarten Hakvoort was fijn te lezen, over op de LTW en ze komen als een trein. Natuurlijk hebben deze mannen en vrouwen allemaal een systeem bij de jongen, verduisterd, op weduwschap etc etc. 

Ik zelf doe het niet, ik laat de jongen gewoon hun gang gaan en heb ze ook niet verduisterd, ze beginnen toch al pennen te gooien. Ik speel de jongen om op te leren en rustig naar jaarling te brengen, prestaties als jong hoef ik niet.

Een mooi stukje in het spoor van Dirk Buwalda vorige week, Dirk en zijn zoon zijn fanatieke gebruikers van de Beute producten en de selectie methode. Dit met groot succes de laatste jaren.

Ook steeds leuke berichtjes van Gert Jan van Huisstede ( comb van Huisstede) uit Nederhorst Den Berg, : Ik weet niet wat me overkomt, stuurde hij, sinds jou producten gaat het geweldig TIS ONGEKEND, ZULKE TUSSENSTANDEN KEN IK ALLEEN MAAR VAN DROMEN.

Is toch geweldig.

Zo even de duiven voeren en dan de mailtjes van vandaag even bekijken.

ADVIES: gebruik de BEUTE PRODUCTEN zeker ook in de rui, u wilt ze klaar hebben zitten voor de kweek. Gewoon systeem blijven volgen is het gemakkelijkst, er is een speciaal rui schema, maar systeem blijven volgen(Vliegsysteem) is al geweldig.

Later meer

Terug