Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 30 juli 2018

30-7-2018

Goedemorgen iedereen,

Gisteren hebben diverse afdelingen gewoon gevlogen, overal prachtige vluchten, en wat mooi is voor mij dan, dat er weer zoveel prachtige mailtjes en apjes kwamen over resultaten MEDE behaald door gebruik van BEUTE PRODUCTEN of BEUTE SELECTIE. Het is iedere keer weer leuk om ze te krijgen. Diverse Bergerac TT mannen en vrouwen gebruiken een deel of alles van BEUTE duivenproducten.

Hier zijn de jongen er vanmorgen uit gegaan om 07.55 uur, ik was wat later, moeilijk slapen, dus er later uit. Ze knallen het hok uit en zijn gelijk uit het zicht, de 083 duivin met het kapotte pootje mag binnen blijven, ze heeft een week in de mand gezeten en nu weer in het hok.

Vandaag, dinsdag en woensdag hebben de duiven weer LTW door het water, het laat ze vliegen, geeft lucht en weerstand. Net even wat voer aangeplakt met Colicontroll ( ik gebruik dan ruim meer dan op het flesje staat) en Olympic MG Mix.  Waarom meer dan op het flesje staat? Anders is het te droog om de MG Mix aan te plakken, dus 5/7 ml per kg voer in plaats van 1/2 ml.

Wij van afdeling friesland hebben de kans om de jongen vanavond in de mand te stoppen voor DUIVEN dat is een plaatsje tussen Arnhem en de Duitse grens. Wij hebben nog geen puntenvlucht gehad.. 0 maar wel een paar kansen op gezamelijk africhten, en dat is wel heel goed natuurlijk.

Zo nu eerst even koffie en een koekje en geniet van uw duiven en het mooie weer

Issoudun aanstaande zaterdag 721 km pppffff 

UPDATE 14.15 UUR. Net een topper op de grote fond hier gehad met 23 jaarlingen, zaten drie 8,5 duiven tussen ! en diverse 8 en 8+ , twee nestbroers hadden een 8,5, Bij èèn zei ik: een Brinkman kop.... Ach, zei de man die komt uit mijn BRINKMAN.

En net een wereld beroemde marathon speler aan de lijn: Gert Jan, ik ben nu echt om, ik zie het overal, ik wil ook alles nu, je gaat bij mij selecteren en koppelen( ik had 3 jaar geleden 5 proef-koppels bij hem mogen zetten). Toch wel leuk hoor, als je waardering krijgt ;) 

Terug