Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 4 juli 2018

4-7-2018

Goedemorgen iedereen

Feestdag in de USA vandaag.

Hier misschien inmanden voor Bourges, misschien ook niet. Moeilijke keuze voor iedereen denk ik. Ik ben tevreden met welke uitkomst ook.

De ouden zijn buiten, straks lekker in bad, de jongen zijn nog aan het bijkomen van gisteren, ze hadden hun eerste keer container.

Bij de ouden LTW door het water ditmaal met Electroboost, over het voer natuurlijk weer OLYMPIC MG mix met Lecithine olie. Als ze vandaag in de mand moeten zijn ze in ieder geval zo goed mogelijk.

Zo weer pakjes maken, het is net 8 uur en ik heb al weer een karretje vol staan, nu zo nog even twee maken voor Goudenrak en 2e Exloermond. 

En dan lekker een vrije dag, genieten !

Barcelona.. wederom minder duiven zag ik. Is ook wel een beetje heel ver, 1300 km hier. Echte kampioenen proberen daar heen te gaan met geschikte duiven, te veel mensen doen mee om mee te doen, en hopen op die ene. En ook als u tegen verkoop bent en niets met Pipa te maken wil hebben, na het weekend is de winnaar op andere gedachten hoor, we zien het regelmatig ;) Iedereen succes vast, en ik hoop dat een echte topduif gaan winnen

Later meer

Update:

Gewoon Bourges dus, tis maar 700 km met kopwind, makkie dus, maar niet heus, eens kijken hoeveel duiven er van de eilanden komen, 100 km verder nog he, dit is zaterdag een vlucht voor Arie Dijkstra, Pieter Veenstra en Klaas de Jong, Arie zal hem wel winnen zaterdag

Terug