Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 22 april 2018

22-4-2018

Goedemorgen,

Gisteren weer een geweldige duiven dag.

Van de 43 gezette duiven maar liefst 37 in de punten, in iets meer dan een half uurtje alle duiven thuis. Natuurlijk zaten we niet gunstig maar ach wat maakt dat uit, ze kwamen als de brandweer.

Enkele duiven die niet mee waren kunnen nu mooi op dinsdag in de mand met de afdeling. Geweldig toch, mijn compliment voor deze geste voor de leden. We hebben dit jaar iedere week een "opleer vlucht " op dinsdag in de mand en woensdag los.

Kreeg net een berichtje uit Taiwan, daar spelen ze de jonge duiven tot 900 km.... Hoe ik die zou verzorgen als ik daar woonde was de vraag. Ik ga daar even over nadenken, 15 vluchten geloof ik tot 900 km.

Ik had vorige week reeds geschreven dat liefhebbers die ze goed hebben, dus goed en gezond ze deze week geweldig zouden pakken( door oost in de wind), het kwam uit, ik keek net even in de uitslagen.

37 van de 43 ...... dan zijn ze gezond, en als ze dan volgende week nog iets beter vallen.... speel je zo maar weer de eerste..

Succes iedereen.

En o ja voor ik het vergeet, ook hier natuurlijk CLEAN BALANCE in het water op zaterdag en zondag en dan maandag, dinsdag en woensdag LTW( De beste kruidendrank die er bestaat denk ik). En Maandag en woensdag weer OLYMPIC MG mix over het voer met LECITHINE olie( opbouw vetten etc richting dagfond).

Laters 

Terug