Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 21 december 2017

21-12-2017

Goedemorgen iedereen,

Hier alles prima in orde met en bij de duiven, overal liggen of vallen de eieren, dat is een goed teken vast. Wanneer duiven gezond zijn en ook geestelijk in orde dan gaat de winterkweek zelfs in een open voliere gewoon goed.

De Vechtmachine staat nu op Wilhelmien van Kees Hoeben, ze vinden elkaar nog niet echt leuk maar dat komt vanzelf, goede duiven omkoppelen gaat soms moeilijk door hun eigen sterke wil. Deze 12-980 duivin pakte voor Kees o.a een 4e TT op Mantes La Lolie en was 2e in de club op die gekke pointoise, ze is al jaren de beste vliegduivin van Kees ( gefokt door Willem Buurstra).

De duiven zitten bijna iedere dag in bad, dat kun je natuurlijk zien, ze zijn geweldig mooi. Het nieuwe Beute Badzout kunt u gewoon bestellen via deze site. Het geeft de duiven naast een zacht verenpak ook nog eens mooie schone koppen, en luizen zijn er niet blij mee.

Op dit ogenblik hebben alle duiven hier een paar dagen CVS door het water ( De beste duiven vitaminen die er zijn), ook te bestellen via de site

Zo het is nu 10.21 uur en ik ga het badje weer laten vollopen bij kwekers en vliegers, ik kijk niet naar het weet, vorst, mist en of dat ze op nest zitten, willen ze in bad? dan is dat hun keuze.

Later meer

Terug