Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 13 november 2017

13-11-2017

Goedemorgen iedereen,

het waren een paar gezellige dagen.

vrijdagochtend bezoekers uit Alphen aan de Rijjn, na de middag naar Lewedorp in Zeeland, daar in de avond wat duifjes bekeken voor de gezelligheid en een klein forum gedaan. In Lewedorp blijven slapen, om 07.30 zaterdag morgen naar Duitsland gereden, Vreden heet het daar, niet zo ver over de grens, daar de gehele dag de kampioenen huldiging meegemaakt, echt op zijn Duits. Alle topduiven waren ook echt aanwezig, de Asduiven en eerste prijswinnaars zaten in kooitjes voor het publiek. Ik mocht daar wat zeggen en wat duiven bekijken in een speciaal ingerichte kamer, de liefhebbers( honderden) konden komen kijken wanneer ze dat wilden. Geweldig hoe daar de kampioenen gehuldigd worden( Volkslied, de hele zaal gaat staan).

Eind van de middag begonnen we aan de terugreis naar ZEELAND, ditmaal Aardenburg, toch zo een kleine vier uur rijden, tegen 21.00 uur kwamen we in het hotel aan, lekker eten en weer pitten, want zondagochtend moesten we om 09.30 uur aanwezig zijn in Oostburg( 10 km verder), de hele dag duiven mogen bekijken van liefhebbers uit Zeeland, Zuid Holland en veel uit Belgie. Zeer gezellig, soms waren er zelfs 50 kijkers, gewoon voor de gezelligheid. Een paar geweldige duiven mogen bekijken en de liefhebbers mogen adviseren over het gebruik van de Beute producten.

Gisteravond waren we om 21.00 uur weer thuis, Willem afgezet, en op de bank.

Vanmorgen zou hier de eerste bezoeker weer zijn om 10.00 uur, maar melde zich af door ziekte, dus kan ik een beetje bijkomen

------------------------------

Beste leden en andere belangstellenden,

 
Graag willen we allen bedanken, bezoekers,leden,helpers,... die deze dag tot een gigantisch succes hebben gemaakt.
Niet in de laatste plaats natuurlijk aan Gert-Jan en rechterhand Willem.
 
De gehele dag door druk bezocht met op enkele momenten meer dan 50 belangstellenden, ook dank aan de  ingeschreven liefhebbers voor het geduld die ze soms moesten betrachtten omdat door de drukte de keuringstijden soms wat uitliepen.
 
Nieuwe duivenvriendschappen werden gemaakt, bestaande vriendschappen versterkt, tips en ervaringen uitgewisseld in een grensoverschrijdend en gemoedelijk karakter, en natuurlijk hier en daar onderlinge afspraken gemaakt voor het uitwisselen van duiven.
 
duivensport zoals duivensport dient beleefd te worden!
 
nogmaals dank!
 
ter info:
19 en 26 november hok TT ( 4-tallen show) in het lokaal van 10.30 tot 13 uur
3 december TT, bonnenverkoop en rad van avontuur van 14 tot 18 uur.
 
aangewezen momenten om nog eens te komen "melken".
 
 
Met Sportgroeten,
P.V. de  Snelvliegers,1842,Oostburg
kijk ook eens op onze nieuwspagina
Terug