Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 19 oktober 2017

19-10-2017

Een goede dag

Vandaag geen liefhebbers op bezoek, even een vrije dag, heb ik even de tijd om de 21 latere jongen uit de kwekers te bekijken, het zijn er 23 trouwens maar 2 heb ik al bekeken ( Uit Sprinter x Mastermind). Wil dat ze perfect zijn als ze naar andere liefhebbers gaan, dus geen 8? dan gaan ze weg. Gelijk kleur en geslacht opschrijven en alles is weer klaar voor Compustam.

Vandaag zijn er twee duiven onderweg naar Pipa, twee kinderen van de Vechtmachine, de 530 van 2015 en de 688 van 2014. Ik pakte ze gisteravond vast uit het hok......ooooooohhhhhh wat zijn die duiven mooi. Ze zijn kaal maar mooi. De 688 duivin geen staart op dit ogenblik, maar zo rond als een bal en super gesloten stuit. Dus ook in de rui en zonder staart...mooi van bouw. Ik hoop dat de koper er geluk mee heeft.

De bestelling voor het badzout is gedaan, we hebben het getest, er waren eerst 5 types, daar bleven er eerst twee van over, en we kozen voor de donkere blauwe variant. Het moest een werking hebben tegen ongediertje, het zou moest niet gelijk oplossen maar geleidelijk en er moest een geurtje aan zitten wat de luchtwegen opende.

De prijs zal straks € 8,50 worden maar op de najaarsbeurs krijgt u het gratis boven de € 50,00 aankoop. De najaarsbeurs is ditmaal in Rosmalen(Autotron)

Terug