Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 30 september 2017

30-9-2017

Goedemorgen iedereen,

Cor en ik gaan zo naar Brummen, naar Piet Schrijvers, lekker een ochtend over duiven praten, ik praat er bijna nooit over, dus dan is dit wel een keer leuk hahaha.

Nu op dit ogenblik 08.40 uur zitten alle duiven al weer in bad, lekker fris, zijn ze gelijk goed wakker.

Gisteravond nog even in Noordwolde geweest, inmanden voor de taart vluchten, ik zou er niet aan moeten denken eigenlijk om nu met laatjes nog vluchten te gaan houden, ik hou niet zo van late jongen. Veel mee, weinig verspelen...maar volgend seizoen op de eerste de beste pittige vluchten zijn ze veel taart jongen kwijt, nee vind ik te veel werk voor te weinig .... u weet het wel, maar leuk hoor voor die jongens die nog willen spelen.

Gisteren met de heren Weggers, Ensing en Tienkamp gesproken over het afdeling 10 jonge duiven programma van het afgelopen seizoen, ze waren bijna geen jongen kwijt. Wiebe Zondervan uit afdeling Friesland was er ook en leek het ook wel wat. Als laatste hadden we Renè van Zadelhof op bezoek, drukke ochtend dus.

De 1e NPO van Ensing uit Valthe kreeg een 8,5 , wat een geweldige duif, en als dan na het cijfer zo,n liefhebber zegt wat hij gevlogen heeft.. extra leuk.

Leuke duiven gezien gisteren.

Later meer nu eerst naar Brummen

Terug