Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 14 augustus 2017

14-8-2017

Goedemorgen iedereen,

Gister avond kreeg ik een berichtje via messager van Wilfred Sebens uit Hoogezand: Gert Jan ik gebruik LTW van jou, en vandaag de 2e vlucht met de jongen( Afdeling 10 is later begonnen) en speel 1,2,3,4,5, tegen 12.734 duiven en 1 t/m 14 in de club. , tja dat kan je niet anders zeggen VAN HARTE GEFELICITEERD TOPPER !! en leuk was, ik zag op nummer 6 de Familie Weggers uit Annen en ook die gebruiken de Beute producten. Ik krijg iedere dag vele mailtjes, en ik ben er steeds mega blij mee, maar deze 1,2,3,4,5 moest ik even in het zonnetje zetten.

Nu hier in afdeling 11 de npo vluchten met de jongen bijna gaan beginnen, ga ik persoonlijk ook nog op donderdag LTW geven.

Zaterdag en zondag CLEAN BALANCE met ELECTROBOOST door het water

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag LTW door het water, maar...

op maandag en woensdag doe ik er CVS de super beute vitaminen bij door, en op donderdag de ELECTROBOOST.

en als het warm weer zou zijn( dat is het jammergenoeg niet) had ik ook op vrijdag Electroboost gegeven.

Over het voer : maandag en woensdag ( beide dagen, beide maaltijden) Olympic MG Mix over het voer met Lecithine olie ( Sommige mensen gebruiken Colicontrol in plaats van Lecithine olie).

Ik was afgelopen dinsdag in Belgie bij group Lataire, en als je dan hoort welke Belgische topspelers reeds Beute Producten gebruiken... ONGELOFELIJK, trots als een pauw.

Wij van afdeling Friesland zijn gisteren gelost, hier twee duiven bij de eerste 10 en 21 prijzen van 35 mee en wederom alle duiven thuis( nu 7 weken op rij alle gezette duiven thuis), en ik vertelde u dat ik 10 jongen had ingevoerd(Getekenden) daarvan pakken 8 prijs.

De lampen zijn hier nu aan tot 00.30 uur, dus aan in de ochtend 05.00 uur en uit pas om 00.30 ( iedere vlucht 15 minuten langer).

 

Terug