Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 4 augustus 2017

4-8-2017

Goedendag iedereen

vanmorgen weer even druk gehad, Gerrit Vedder kwam de nieuwe houten roosters in de voliere plaatsen, hij had ze op maat laten maken bij Henk van der Linde(Kuipers Houthandel), beide bedankt.

Eddy Wijfje kwam even op bezoek met enkele nieuwe aankopen

En Allert Turksma kwam met zijn kwekers even aan, ook zo een fanatieke jonge gast met een paar prachtige duiven o.a van Pier Venema. Jammer dat Allert met dagfond duiven alleen vitesse en midfond speelt. Gaan we ook nog wel meer van horen. Met Allert nog gehad over de oude Pier Venema, als kind zag ik hem vaak, en ik weet nog dat ik het prachtig vond, hij nam altijd wat lekkers mee( was bakker). De beste vlieger had een 7,5 mag dus blijven, maar wel koppelen tegen een sterkte 8+ duivin, rug was minder( al zien we dat vaker bij goede vliegers).

Bernhard alle hokken weer lekker schoon gemaakt, dus wat kan er nu nog gebeuren?

Vanmorgen nog een Belgische topspeler aan de lijn: "Gert.... ( Gert-Jan, maar ach wat maakt het), ik gebruik nu drie jaar uw producten en uw selectie... en ik ben van onbekende een nationale topper geworden, in drie jaar tijd, bedankt". Toch prachtig om te horen.

Op dit ogenblik veel problemen overal met one eye cold... let er op, gebruik BEUTE EYE DROPS, en het komt goed, is een virus, dus heel veel kunnen we er niet aan doen, maar de ogen verzorgen ! kan zeker en helpt.

Vanavond gaan er 33/34/35/36/37 jongen mee, even kijken, vanmorgen kwam ook nog weer èèn thuis... van weken geleden, een paar gewonden of laatkomers blijven nog even thuis( denk ik). We gaan naar Heusden-Zolder waarschijnlijk.

Zoekt u nog een baan? heeft u nergens verstand van? kunt u niks? Weerman of vrouw kan altijd. :) op mijn weer-app waar ik om de paar uur op kijk.... is de vorspelling voor zaterdag per dag minimaal vijf keer anders, soms binnen een uur van zuid-oosten wind met zonneschijn naar noordwesten wind met regen, dus laten we maar gewoon naar de losplaats gaan, en zelf weer kijken, of bel gewoon met Joost van Dijk uit Heerenveen: vitesse, midfond en jongen 08.00 uur los, dagfond 06/07.00 uur los, klaar. Maar ach misschien is dit wel beter zo een advies volgen van IWB ( Is Weer Belangrijk?)

Op facebook had ik een plaatje gezet van Afdeling 10 en 11 (Noord Nederland), met een lossing op de zuidlijn: Maaseik, 98% van de mensen zijn voor, èèn snapte het niet, geeft niks, en èèn is altijd tegen als Beute voor is... en andersom hahaha. een privè berichtje lieten weten dat de omgeving Winschoten tegen was, ik vroeg er wat naar, gaf hem wat voor en tegen info, en toen zei hij: ja eigenlijk willen wij het wel, maar onze erdogan niet, ik moest even denken..Erdogan ahaaaa ja toen wist ik het. Tja, jammer hè

Erdogannen...heb je in diverse afdelingen en soms zelfs clubs, de meeste zijn geen vriend met mij meer op facebook hahaha. Leuk woord hè , we hadden azijnzeikers, en de eerste keer dat ik Erdogan hoorde was van een Fries, en nu ook al van een grunniger. Zal nieuw woord worden.

Terug