Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 23 juli 2017

23-7-2017

Goedendag,

gisteren wederom een prachtige zaterdag gehad, eerst natuurlijk het gesprekje op radio 1 om 09.00 uur, u kunt het gewoon terug luisteren op radio 1  www.nporadio1.nl/nieuwsshow en dan kijken bij gisteren verdwaalde duiven.

Bij thuiskomst van het praatje waren er reeds diverse jongen, maar hadden enorm veel tijd verspeeld vertelde Klaasje. Maar gelukkig nu zondagmorgen alles terug, 37 jongen mee.

Op chatearoux ging het ook heel goed, we hadden 10 mee en 7 prijzen in de club, in de afdeling kijk ik zo even. en alles vlotjes weer thuis, de vlucht ging voor mij te snel, 1750/1800 mpm ruim is te snel, maar het geeft niet, hier toch wederom fondkampioen geworden. Hoe het in het rayon en of afdeling gaat met de duifkampioen weet ik nog niet, ik heb mijn asduifjes allemaal in de punten, nu afwachten wat de anderen deden.

dus de zaterdag was heel goed....op 7 minuten tijd verspelen jongen na, maar dat zal bij u ook wel geweest zijn.

Ik wil graag iedereen bedanken voor de mailtjes, berichtjes, telefoontjes etc over het radio gesprek, ik kreeg berichtjes van bijna iedereen , ook van mensen van wie je het niet verwacht, zo zie je maar, GEWELDIG BEDANKT !

Terug