Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 7 juli 2017

7-7-2017

Goedemorgen iedereen,

update 13.25 uur . bezoekers gehad uit Zaandam en Steenwijk. De jongen hebben een uurtje gevlogen, en gaan vanavond in de mand.

Gisteravond 30 duiven in de mand gedaan voor GIEN met ruim 600 km( ten zuid oosten van Orleans), er waren in de club ruim 140 duiven. Iedereen had de A ploeg mee :)

Aangewezen heb ik Hibiki & Jarod. Jarod is een jaarling doffer 16-657 volgens mij heel lang geleden dat ik een doffer, laat staan jaarling aangewezen zet op de eendaagse fond. Hibiki is 14-840.

Vanavond gaan de jonge duiven in de container... en dan bedoel ik de vrachtwagen met container natuurlijk. Er gaan vanavond 25 duiven per mand, ook mogen oude duiven mee, alle duiven moeten geent zijn, geen entlijst is niet inmanden. ( afdeling besluit). Ik speel een stuk of 30/40 nog even kijken, ik pak alleen de jongen die er aan toe zijn. Ze moeten me laten zien graag mee te willen. Dat deed ik in 2010 ook een jaar. In het hok gaan zitten, met ze praten en de jongen die zich fit en druk tonen gaan mee.

In de club grote verschillen met verliezen afgelopen week, sommigen bijna alles weg, andere alles thuis en sommigen nog niet weg gebracht en toch weg van het hok, geen pijl op te trekken op dit ogenblik. Bij enkelen zijn de klappen al geweest, bij enkelen moeten ze nog komen en bij sommigen komen ze niet, daar komt alles thuis, over het algemeen bij fondspelers komen ze beter thuis dan bij die opgevoerde race monsters.

Later meer, straks bezoek van diverse mensen, vanmiddag even een duifje halen uit Wolvega. de 6000

Terug