Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 2 juli 2017

2-7-2017

Goedemorgen

Gisteren een goede serie gemaakt, 23 van de 30 in de punten van de afdeling op deze tussen vlucht( tussen de eendaagse fondvluchten in), door het systeem zijn dat soms mindere vluchten, maar dat moeten ze er volgende week wel weer staan. In het rayon 20 van de 30.

De duiven kwamen hard, in 9 minuten 22 stuks geloof ik, en alles zo weer thuis hè , was ook maar 135 km, we zouden ruim 300 hebben, maar door het slechte weer ging dat niet. Later op de dag was het prachtig weer hier, gewoon warm en zon.

Nu weer op bouwen naar de eendaagse fond van as zaterdag, waar we heen gaan weet ik niet, ik kijk niet meer tegenwoordig. Ik weet dagfond en of dat nu losplaats A of B is...daar kijk ik nu niet na, dat zie ik donderdag ochtend wel.

De Jongen komen nu op de eerste plaats, ik was toch weer te laat met de jongen begonnen, ik zit dan zo in de flow met de ouden... en voor het seizoen was ik dat niet van plan... shit.

De beste duiven van de laatste jaren allemaal naar de kweek, een jaar 50% met de ouden en dan 100% met de jongen was het plan.... plan A gelukt plan B niet, is ook 50% geworden, maar nu ff tandje bijzetten.

Eerst koffie, later meer

Terug