Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 16 juni 2017

16-6-2017

Goedemorgen iedereen,

Vanavond inmanden voor Chimay 337 km, ik hoop dat ze vroeg genoeg aankomen, het is natuurlijk wel een stukje rijden voor èèn nacht. En de duiven moeten tijd hebben om te kunnen drinken. Het zou het beste zijn voor de duiven dat ze toch een twee uurtjes rustig staan voor ze gelost worden, twee weken geleden bleken veel duiven erg dorstig te zijn, maar dat kan natuurlijk door diverse oorzaken komen. Maar als we de twee uurtjes in acht nemen voor rust en water, is dat deel in ieder geval goed.

Er zullen vanavond zo,n 25/28 duiven mee gaan, het lijkt op 11 duivinnen zeker en dan de doffers bekijken, en hun resultaten van dit seizoen bekijken. duiven die "tussen de oren niet goed genoeg zijn" hoeven niet meer mee eigenlijk. Na zaterdag gaan we een rode streep zetten, de duiven die nog mee gaan volgende week en de "anderen". ik zit niet te wachten op een duif die een prijsje pakt maar nooit vroeg is.

Vanmorgen weer even op stap geweest met de jonge duiven, ik maak nu nog kleine sprongen, maar wil ze wel graag iedere dag weg hebben. Ze lijken heel gezond, woensdag zal ik ze laten controleren bij Dokter Wolff, ze moeten super gezond aan de start komen.

Door de eigen producten uit het BEUTE programma staan ze er geweldig op, maar dat zijn geen medicijnen hè . Dus wanneer duiven ziek zouden zijn moeten we wel ingrijpen, en dat ga ik dan ook zeker doen. Maar TOT NU TOE, geen problemen en houden de Beute producten alles onder controle.

Iedere dag berichtjes van gebruikers die ZEER GELUKKIG zijn met mijn producten, prachtige resultaten en super gezonde duiven : EEN LUST VOOR HET OOG.

Ik wens iedereen succes morgen en of zondag, en PROBEER EENS IETS VAN DE BEUTE PRODUCTEN.... u zult het zelf gaan zien Bestellen hier op de site of via uw handelaar.

Succes

Terug