Berichtdetails

WOENSDAG DE 19E JANUARI
19-1-2022

Goedendag vrienden en vriendinnen,

De liefhebbers worden wakker, we zien het aan het aantal bestellingen. Op dit ogenblik zijn de yellow drops en het badzout uitverkocht, volgende week dinsdag komt het weer binnen beloofde DHP-CULTURA ons. Er komt een levering binnen van ongekende grootte, en dan te bedenken dat de levering die hier thuis komt alleen voor de webshop klanten is. 

Door prijsstijgingen van alle ingrediènten en zelfs de verpakkingen kon het niet uitblijven dat hier en daar de Beute producten mee moeten, de twee eerdere prijsstijgingen hebben we niet door doorberekend, maar nu alles weer in grote getalen binnenkomt moeten we wel. U heeft misschien reeds gezien dat de verzendkosten niet altijd meer € 10,00 is, bij een iets grotere bestelling gaat het naar € 5,00 en bij een nog iets grotere bestelling naar € 0,00 dus gratis verzending.

We hopen dat de voorjaarsbeurs doorgaat begin Maart, binnen twee a drie weken moeten we het toch zeker weten, het is zoveel werk om te regelen dat veel bedrijven zullen afzeggen als het op zeer korte termijn niet duidelijk is. Hoe dan ook, er zullen dan beurskortingen komen of op de beurs zelf anders hier op mijn eigen webshop

Tot zondag de 23e Januari 15.00 uur (deel 1) en 15.30 uur(deel 2) loopt onze veiling op www.gps-auctions.com onder de naam          Beute Hansen Special 27 compleet door de rui zijnde jongen van 2021. De foto,s die er bij staan zijn twee maanden geleden gemaakt, hier kunt u zien dat ze nog in de rui zijn, maar zoals vermeld nu zijn ze er compleet door.

U kunt als u wilt per mail, messager, watsapp om extra info vragen. Wilt u een koppel wat bij elkaar past, of zoekt u een duif voor de Vitesse en midfond of juist belangstelling voor eendaagse fond types, als u echt belangstelling heeft vraag het gerust.

En bent u na het vliegseizoen niet tevreden over de duif of hun kinderen en denkt dat het door onze duif komt, ruilt u hem gewoon om. Want niet goed genoeg voor u, dan is er geen betere deal te bedenken dat u hem ruilen kunt. Wij staan 100% achter deze duiven, Hier gaan geen duiven op internet die we zelf niet zouden willen hebben, ze moeten mij aanstaan, dan zijn ze te koop, ik weiger mee te gaan met die lieden die alles er maar op zetten, opruimers, niet kwekers, wegvliegers en de zo slecht van bouw zijnde duiven dat ze opgeruimt moeten worden, en niet bij u in de maag gesplitst moeten worden. Statiegeld duiven zeggen ze dan, walgelijk.

Kijk ook nog even op www.duiven.net bij bonnenverkopen, er staat een mooie van onze club p.v. de Vredesduif te Noordwolde

Terug