Berichtdetails

1 DECEMBER 2021
1-12-2021

Goedendag iedereen,

u heeft het vast gelezen of gezien, de enorm trieste inbraak bij de gebroeders Homma te Steggerda. zo,n 100 duiven en meest duivinnen gestolen in de nacht van 28 naar 29 november.

De informatie over de auto ( audi van 1999) met foto,s etc kunt u vinden op de diverse sites waaronder op de facebook pagina van mij en instagram. 

De zelfde auto is hier gezien in de nacht van 26 naar 27 november. Ik was nog wakker en hoorde het "lopen" van een karretje, de wieltjes zeg maar. Aan de voorzijde van ons huis ( tussen het winkelpand en de parkeerplaats). de lampen aangedaan,  naar beneden en niets meer te zien. Buurtgenoten hebben de audi A6 met buitenlands kenteken later zien gaan van wilhelminaoord over de "kippenregel" dat is de van eemneslaan richting de westvierdeparten. (de friesche grens) 

We hopen dat er van buurtgenoten camera beelden zijn vanuit de blokstraat, van eemneslaan, of achter de hokken van de audi A6. Met daarin bij de inbraak te Steggerda ( gebroeders Homma) drie personen.

Radio, tv en kranten hebben reeds aandacht besteed, samen moeten we zoveel mogelijk delen,in eigen kring van duivenspelers . De sporen gaan richting oostblok.

Rond de eerste week oktober zijn er hier ook "personen" geweest. toen tussen ons nummer 1 huis en de buren van nummer 3. Ook toen werd ik wakker gemaakt. Of het de zelfde auto is geweest is niet zeker, qua klank wel. Toen wegrijdend van ons huis richting snackbar het luifeltje ( dus in tegengestelde richting).

Onze duiven zijn nu ondergebracht op verschillende adressen, as zaterdag is de eind verkoop van de vlieg duiven op GPS-auctions.com DUS KIJKEN NU !! 

Maar eerst moeten we die criminelen pakken die nu de gehele groep gestolen hebben bij de gebroeders Homma. Iedereen de handen ineen slaan en op zoek

Terug