Berichtdetails

SELECTEREN VOL GAS !
10-10-2021

Goedemorgen,

Na de laatste vlucht eerst maar eens een 14 dagen op vakantie geweest naar Kroatie, bijkomen van dit rare seizoen qua vluchten en bijkomen van het zeer drukke seizoen qua product verkoop.

Op maandag 4 oktober is het selectie seizoen hier weer echt los gegaan, iedere dag zie en spreek ik liefhebbers die met hun duiven komen. Twee zien meer dan èèn zo is het nu eenmaal. Er zijn liefhebbers die het nog niet hebben gezien en of meegemaakt, die hebben soms de meest vreemde gedachten/ongeloof/lacherig en denken dat het de slechtste melkers zijn die hier komen. Laat die dat maar denken, ik heb het zo druk dat ik ze er toch niet bij kan hebben. In de zes dagen dat het nu weer "los is" heb ik reeds 2 duiven gezien die een nationale titel gewonnen hebben en zijn er al twee Belgische nationaal kampioenen geweest.  En dat zijn liefhebbers die nu enkele jaren komen en mede door het selecteren naar die nationale titel geklommen zijn. En als het niet zou helpen dat selecteren en koppelen voor ze? denkt u dan dat ze terug zouden komen? nee toch.

Gisteren en dat was zaterdag 9 oktober was de eerste er om 08.30 uur, daarna twee mannen waarvan èèn beginner en na 12.00 uur waren er 5 echte kampioenen die hier ( en dat was bijzonder om te zien) diverse duiven ruilden. Ik denk dat er wel 15 duiven van eigenaar wisselden. Hier kwamen drie nieuwe duiven op het kweekhok en gingen er twee zeer goede kweekdoffers weer mee terug. Tussen die grote kampioenen is geen enkele jaloersheid en gaat een topduif ook zeer gemakkelijk mee naar een ander hok. De nog niet presterende liefhebber die ook aanwezig was kreeg een mandje vol mee naar huis, geweldig toch.

We hebben na het keuren/selecteren van al die duiven nog een 20 duiven bekeken die vanaf 17 oktober op www.gps-auctions.com te koop komen. Zeer onder de indruk dat waren ze, en trots waren wij.

Geniet van uw zondag

 

Terug