Berichtdetails

VAKANTIE EN LATE JONGEN
11-9-2021

Vandaag de laatste vlucht van het seizoen 2021

Een seizoen wat we niet snel zullen vergeten, hele hokken zijn leeg gespeelt in het noorden. De oorzaak van al dat verspelen? Daar zijn meningen over, van kwaliteit postduiven aan de ene kant tot onverantwoord lossen aan de andere kant en een derde en vierde mening zijn ; gezamelijk lossen met 10 en totale ondeskundigheid van weermannen en vrouwen en advies-gevers aan LC.

Op dit ogenblik kunnen we zeggen dat het enorm slecht ging in 2021 en dat veelal spelers die niet te veel duiven of reeds twijfels hadden zijn gestopt of gaan stoppen.

Een paar mensen heb ik nieuwe hoop kunnen geven met een paar jongen uit goede koppels of een aantal eieren.      We moeten na zo een seizoen proberen die liefhebbers er bij te houden, een nieuwe basis te geven met hoop en kans op betere tijden. In het verleden heb ik vaker jongen en of eieren weg gegeven en weet dat je er soms niets meer van hoort, maar anderen zijn lid gebleven en aanmerkelijk beter gaan spelen. En minder verspelen en beter presteren dan blijven die mensen liefhebber en dat moeten we hebben. De laatste twee weken zijn er hier een 30 eieren gehaald en afgelopen week ging Jappie( uit onze afdeling 11) naar huis met een kansrijk koppel. Op dit ogenblik heb ik nog een 15 jongen liggen voor mensen die pech gehad hebben of het bijna niet meer zien zitten. stuur een mail als u belangstelling heeft, ze moeten vandaag of morgen gehaald worden en zijn er meer liefhebbers dan maak ik zelf de keuze wie en hoeveel.

Maandag as is de laatste dag dat er producten op transport kunnen gaan, wilt u nog wat bestellen doe het vandaag of morgen. Maandagmiddag begint onze vakantie en die is tot en met 1 oktober, in die vakantie gaat er geen pakje de deur uit.

groetjes

 

 

Terug